Zorgverleners in coronatijd (COVID-19)

Er ligt in deze coronatijd een grote druk en verantwoordelijkheid op de zorgverleners. Er wordt veel van jou gevraagd op dit moment en er komt veel informatie op zorgverleners af. Daarom hebben we nuttige linken en informatiebronnen van betrouwbare organisaties en websites op een rijtje gezet en onderverdeeld in verschillende thema’s. We hopen zorgverleners hiermee te ondersteunen in hun zoektocht naar informatie en antwoorden op vragen. Hoewel we onze voelsprieten scherp gesteld zijn om zoveel mogelijk informatie te verzamelen, kan het altijd zijn dat er toch linken of websites ontbreken. Dus mocht u nog een suggestie hebben, stuur deze gerust door naar

Informatiebronnen

{{item.comment}}
{{item.label}} {{item.comment}}

Over het PATH-project

PATH (PerinAtal menTal Health) is een project dat gefinancierd wordt door Europa en als doel heeft vrouwen, families en zorgverleners in staat stellen om milde tot matige perinatale mentale problemen te voorkomen, te diagnosticeren en succesvol te behandelen..

Dit project loopt van 1 februari 2019 tot 30 september 2022 met partners uit het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk en België. Het Europees Regionaal Ontwikkelingsfonds stelt een budget van meer dan 8 miljoen euro ter beschikking voor de uitvoering van het PATH-project.

Partners PATH